Over mij en mijn fotografie

Lieve ouders

Blij dat jullie mijn pagina gevonden hebben! Ik heet u van harte welkom op mijn website!

Als mama van 3 lieve ventjes weet ik heel goed hoe het voelt om je kindjes te zien opgroeien. Van het eerste moment dat je beseft dat je zwanger bent, tot de dag dat je oudste zoon naar de middelbare school gaat en al een hele kerel is. Daar zitten 12 jaren tussen die zomaar voorbij gevlogen zijn… Gelukkig zijn er al die foto’s om op een druiligere zondag al die mooie herinneringen even terug op te kunnen halen.

Zoekt u een vrouwelijke fotograaf voor uw zwangerschapsfoto’s? Dan bent u hier aan het juiste adres. Enkele dagen na de geboorte kunnen we dan in dezelfde lijn van deze foto’s een newbornfotoshoot maken…

Je kindje wordt groter en stapt, loopt, zingt, danst en bewondert… Een outdoor fotosessie is ideaal om hem/haar zichzelf te laten zijn. Met kleurrijke, spontane foto’s als resultaat.

Hoewel ik als fotografe reeds afstudeerde in 2004 aan de Sint Lucas Hogeschool Brussel, heb ik sindsdien heel wat opleidingen en cursussen extra genoten. Naast photoshop en lightroom volgde ik een fantastische workshop ‘finding the light’ van Audrey Woulard in London, en verschillende newbornworkshops, ondermeer die van ‘my newborn is art’ van de Amerikaanse Chelsea Stirlen, Yolanta Mat ‘Dream Artsy’ uit de Uk, en Brenda Olie uit Nederland. Ook Stephanie Lemmens, Natasha Ince, Danielle Haegens en Paulina Duczman kan ik ondertussen aan mijn opleidingslijstje toevoegen.

Als gediplomeerd fotograaf, en als mama, kijk ik er naar uit jullie babytje in beeld te mogen brengen… Want er is niets ter wereld dat mooier is dan dat klein wondertje in jullie armen! Koester deze momenten!

Heeft u nog vragen, stel ze gerust! Mail me op christa.nerinckx@gmail.com of vul het contactformulier in en vraag meer info over prijzen en werkwijze… U kan me ook bereiken op 0477 67 24 65, maar tijdens de sessies staat de gsm op ‘trilfunctie’.

Op de foto’s hiernaast ziet u mijn gezinnetje en de klassieke zelfportretfoto van de fotograaf 😉

Tot gauw!

Groetjes
Christa

Contact

Fotografie Christa Nerinckx
Bohemen 101
9260 Wichelen

0477 67 24 65
christa.nerinckx@gmail.com
BE 0863 831 520

© 2022 │ Alle rechten voorbehouden │ Privacyverklaring │ Faam webdesign

error: Onze content is beschermd

FOTOGRAFIE CHRISTA NERINCKX

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met deze cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close