Over mij en mijn fotografie

Lieve ouders

Wat fijn dat jullie mijn pagina hebben gevonden! Ik heet jullie van harte welkom op mijn website!

Als mama van 3 lieve jongens weet ik heel goed hoe het voelt om je kindjes te zien opgroeien. Van het eerste moment dat je beseft dat je zwanger bent, tot de dag dat je oudste zoon naar de middelbare school gaat en al een hele kerel is. Daar zitten 12 jaren tussen die zomaar voorbij gevlogen zijn…

Die zwangerschap, die is voor iedereen anders… Het kan alle kanten op… Of je nu snel zwanger werd of een jarenlange weg hebt moeten afleggen, een zorgeloze zwangerschap beleeft of net niet, je volop kan genieten of het ene ongemak na het andere hebt… Wat vaststaat, is dat het een uitzonderlijke periode is die na 40 weken echt voorbij is. Uitzonderlijke periodes, die leg ik graag vast voor jou! En als er nog iets is dat klopt als een bus, dan is het dat je geen spijt kan hebben van die bellyshoot, je kan alleen maar spijt hebben dat je ze niet gedaan hebt!

Even speciaal is dat eerste jaar van je baby… Het is een cliché maar dat eerste jaar gaat zo snel, de evolutie van die uw baby doormaakt is fenomenaal… Neem het van mij aan, het zijn momenten die je mist als ze zestien zijn en met een lief naar huis komen …

Een newborn fotoshoot is een bijzondere ervaring die het prille begin van jullie baby vastlegt. Bij mij kies je voor een artistieke aanpak, waarbij ik de baby volledig poseer in natuurlijke houdingen die passen bij hun flexibiliteit. Dit zijn poses die de baby ook zelf kan aannemen, zonder onnatuurlijk of geforceerd te lijken. Geen lifestyle fotografie, maar een geposeerde aanpak die het beste uit jullie kleintje naar voren haalt.

Natuurlijk is er de eerste verjaardagsshoot, maar wat ik nog leuker vind, is de ‘sittersshoot’. Wanneer je baby net kan zitten, dan is die zo fier en happy… En meestal met alles tevreden… Even later kruipt of loopt je baby al, en dan wil die overal naartoe behalve op de plaats waar je moet fotograferen…

Je kindje wordt groter en stapt, loopt, zingt, danst en bewondert… Een outdoor fotosessie is ideaal om hem/haar zichzelf te laten zijn. Met kleurrijke, spontane foto’s als resultaat.

Hoewel ik als fotografe reeds afstudeerde in 2004 aan de Sint Lucas Hogeschool Brussel, heb ik sindsdien heel wat opleidingen en cursussen extra genoten. Naast photoshop en lightroom volgde ik een fantastische workshop ‘finding the light’ van Audrey Woulard in London, en verschillende newbornworkshops, ondermeer die van ‘my newborn is art’ van de Amerikaanse Chelsea Stirlen, Yolanta Mat ‘Dream Artsy’ uit de Uk, en Brenda Olie uit Nederland. Ook Stephanie Lemmens, Natasha Ince, Danielle Haegens en Paulina Duczman kan ik ondertussen aan mijn opleidingslijstje toevoegen.

Als gediplomeerd fotograaf, en als mama, kijk ik er naar uit jullie baby in beeld te mogen brengen… Er is niets ter wereld zo mooi als dat kleine wondertje in jullie armen … Koester deze momenten!

Heeft u nog vragen, stel ze gerust! Mail me op christa.nerinckx@gmail.com of vul het contactformulier in en vraag meer info over prijzen en werkwijze… U kan me ook bereiken op 0477 67 24 65, maar tijdens de sessies staat de gsm op ‘trilfunctie’.

Tot gauw!

Groetjes
Christa

Contact

Fotografie Christa Nerinckx
Bohemen 101
9260 Wichelen

0477 67 24 65
christa.nerinckx@gmail.com
BE 0863 831 520

© 2023 │ Alle rechten voorbehouden │ Privacyverklaring │ Faam webdesign