Christa Nerinckx

  • Photography
  • Light
  • Color
  • Family
  • Love

Communie & lentefeest sessies

Maak deze feestelijke mijlpaal van jouw kind nóg memorabeler en magisch met professionele communiefotografie. Als gepassioneerde fotograaf geloof ik hartstochtelijk in het vastleggen van die onvergetelijke momenten, met een persoonlijke touch die dit gebeuren voor altijd levendig houdt.

Waarom mij kiezen?

Omdat ik begrijp wat deze momenten betekenen. Als ervaren fotograaf ben ik me volledig bewust van de betekenis achter deze bijzondere gelegenheden. Samen gaan we aan de slag om een fotoshoot te creëren die niet alleen de persoonlijkheid van jouw kind weerspiegelt, maar ook de essentie van het moment vastlegt.

Kies een locatie die bij jou past. Of het nu in mijn gezellige studio in Wichelen is, in jouw eigen achtertuin, een verlaten kasteel, een oud stationnetje, een sfeervol park, of een andere betekenisvolle plek, ik sta open voor al jouw ideeën. Samen zullen we de perfecte locatie kiezen voor de fotoshoot.

Creëer herinneringen op maat. Jouw kind verdient unieke en onvergetelijke herinneringen. Samen zullen we beelden vastleggen die niet alleen de Eerste Communie documenteren, maar ook de pure vreugde en onschuld van dit speciale moment weerspiegelen. Laat mij je helpen bij het maken van kostbare herinneringen die een leven lang meegaan.

Hoe verloopt de sessie?
Vrijblijvend gesprek: We beginnen met een informeel gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Hierbij nemen we ook de locatie en andere details voor de fotosessie door.
Fotoshoot dag: Op de afgesproken dag zorg ik voor een ontspannen sfeer, waardoor we authentieke en ongedwongen momenten kunnen vastleggen.
Fotolevering: Na zorgvuldige bewerking ontvangt u een prachtig album en digitale bestanden, klaar om te worden gedeeld en gekoesterd door uw dierbaren.

Laat mij u helpen bij het vastleggen van de onvergetelijke momenten van de Eerste Communie, het Vormsel of het Lentefeest van uw oogappel. Neem vandaag nog contact op om uw fotosessie te plannen en samen een blijvende herinnering te creëren.

Met mijn toewijding en vakmanschap leg ik de betoverende momenten vast die deze bijzondere gebeurtenissen zo speciaal maken.

Deze investering omvat:

• Een kennismakingsgesprek
• Voorbereidingen voor je fotosessie
• De fotosessie zelf, met een duur van 1,5 tot 2 uur.
• Vrijblijvend gebruik van alle accessoires, jurken, doeken, enz.
• Een bestelafspraak ongeveer een week na je fotoshoot.
 
De prijs voor de fotosessie bedraagt €195,00.

Zie voorbeeld foto's

“In the end, we can only regret the pictures we did not take.”

Jouw momenten

Breng jouw herinneringen tot leven en geef je interieur een persoonlijke touch met jouw prachtige foto’s als kunstwerken. Ontdek de mogelijkheden van canvas in blokkader, dibond en foto’s op hout, en creëer een thuis dat spreekt over jouw unieke verhaal. Ontdek de magie van hoogwaardige foto’s op canvas, dibond en hout – een perfecte manier om je huis te verfraaien en herinneringen te koesteren.

Fotografie Christa Nerinckx streeft naar perfectie in elke afdruk. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap zorgt ervoor dat jouw foto’s op hun best worden gepresenteerd.

Eerste
stap
Plan je kennismakingsgesprek

bij voorkeur in de studio - indien grote afstand kan ook telefonisch)

Tweede
stap
Boek je fotoshoot

en betaal je fotosessie

Derde
stap
Geniet van je fotoshoot

Samen met je gezin

Vierde
stap
Selecteer jouw favoriete beelden

en betaal je gekozen pakket.

Vijfde
stap
Ontvang jouw beelden

digitaal na de professionele afwerking

Zesde
stap
Haal je prachtig album

en digitale beelden op USB af.

Before - After Effect

Testimonials

CHRISTA NERINCKX

Boek een sessie

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookiebeleid