Christa Nerinckx

  • Photography
  • Light
  • Color
  • Family
  • Love

Familie sessie

Beschouwd als een van de meest essentiële fotoshoots is de gezinsfotoshoot. Dit belangrijk moment wordt vaak over het hoofd gezien, aangezien we vaak enkel streven naar prachtige foto's van de kinderen voor thuis. Toch is het net zo cruciaal voor de kinderen zelf dat jullie, als ouders of grootouders, ook vastgelegd worden op die kostbare foto!

Deze fotosessies kunnen zowel plaatsvinden in de fotostudio in Wichelen als op locatie in jullie eigen buurt. Er worden geen extra kosten berekend voor bijkomende gezinsleden, dus aarzel niet om oma en opa mee te brengen!

Een familiefotoshoot, vastgelegd door een ervaren familie fotograaf, betekent meer dan alleen maar poseren voor de camera. Het is een moment van samenzijn en het vangen van de onderlinge banden en liefde. Laat mij jullie begeleiden om deze speciale connectie vast te leggen in tijdloze gezinsfoto's die generaties lang zullen koesteren.

Moet iedereen echt een wit shirt en spijkerbroek dragen? Absoluut niet! Het is wel van belang om mooi op elkaar afgestemd te zijn, maar dat kan met een verscheidenheid aan tinten. We bespreken dit het liefst samen, en ik sta klaar om te assisteren waar nodig!

Deze investering omvat:

• Een kennismakingsgesprek
• Voorbereidingen voor je fotosessie
• De fotosessie zelf, met een duur van 1,5 tot 2 uur.
• Vrijblijvend gebruik van alle accessoires, jurken, doeken, enz.
• Een bestelafspraak ongeveer een week na je fotoshoot.

De prijs voor de fotosessie bedraagt €195,00.

Zie voorbeeld foto's

“In the end, we can only regret the pictures we did not take.”

Jouw momenten

Breng jouw herinneringen tot leven en geef je interieur een persoonlijke touch met jouw prachtige foto’s als kunstwerken. Ontdek de mogelijkheden van canvas in blokkader, dibond en foto’s op hout, en creëer een thuis dat spreekt over jouw unieke verhaal. Ontdek de magie van hoogwaardige foto’s op canvas, dibond en hout – een perfecte manier om je huis te verfraaien en herinneringen te koesteren.

Fotografie Christa Nerinckx streeft naar perfectie in elke afdruk. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap zorgt ervoor dat jouw foto’s op hun best worden gepresenteerd.

Eerste
stap
Plan je kennismakingsgesprek

bij voorkeur in de studio - indien grote afstand kan ook telefonisch)

Tweede
stap
Boek je fotoshoot

en betaal je fotosessie

Derde
stap
Geniet van je fotoshoot

Samen met je gezin

Vierde
stap
Selecteer jouw favoriete beelden

en betaal je gekozen pakket.

Vijfde
stap
Ontvang jouw beelden

digitaal na de professionele afwerking

Zesde
stap
Haal je prachtig album

en digitale beelden op USB af.

Before - After Effect

Familie Fotografie - Vang Tijdloze Banden en Liefde

Testimonials

CHRISTA NERINCKX

Boek een sessie

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookiebeleid