Christa Nerinckx

  • Photography
  • Light
  • Color
  • Family
  • Love

Newborn sessie

Een newborn fotoshoot is een bijzondere ervaring die het prille begin van jullie baby vastlegt. Bij mij kies je voor een artistieke aanpak, waarbij ik de baby volledig poseer in natuurlijke houdingen die passen bij hun flexibiliteit. Dit zijn poses die de baby ook zelf kan aannemen, zonder onnatuurlijk of geforceerd te lijken. Geen lifestyle fotografie, maar een geposeerde aanpak die het beste uit jullie kleintje naar voren haalt.

Het beste moment om een newborn te fotograferen is tussen dag 5 en dag 10 na de geboorte vanwege het slaappatroon en de flexibiliteit. Na de eerste 14 dagen verdwijnen geleidelijk aan de meest slaperige momenten, wat niet wil zeggen dat we een babytje van 3 weken niet meer kunnen fotograferen in newbornposes… Het wordt alleen moeilijker om ze in slaap te krijgen…
Newbornfotografie is een vak apart. Zonder geduld, tijd, vaardigheid en vooral de liefde voor babytjes lukt dit niet. Een newbornshoot kan je niet op 2 uur klaar hebben. Er moet tijd genomen worden om baby te voeden, te knuffelen bij mama en vooral om in slaap te vallen. Door voldoende tijd te nemen voor deze sessies, creëren we rust in een (in alle opzichten) warme omgeving.
Aangezien dit veel tijd vraagt en baby’s zelden op de voorziene geboortedatum het levenslicht zien, is planning een heel moeilijke zaak. Idealiter boekt u dus best de newbornshoot 4 tot 5 maanden op voorhand. Evenwel komt er soms wel een gaatje in de planning omdat baby’s te vroeg en te laat geboren worden… Dus aarzel niet om mij toch te contacteren indien u niet wist dat u een newbornshoot op voorhand diende te reserveren.

De bijscholing in newbornfotografie die ik volgde, is broodnodig voor elke newbornfotograaf, om de veiligheid van jullie kleintje voorop te kunnen stellen. De poses uitgevoerd hier in de studio houden geen gevaar voor uw baby in.

Ook deze fotoshoot kan van heel landelijk stijl naar eerder strak gaan, met minder accessoires in het laatste geval. Geef zeker op voorhand even door naar welke stijl jullie interieur het meest toe leent. 

Deze investering omvat:

  • Een kennismakingsgesprek
  • Voorbereidingen voor je fotosessie
  • De fotosessie zelf, met een duur van 3 tot 5 uur.
  • Vrijblijvend gebruik van alle accessoires, decoratie, jurken, enz.
  • Een bestelafspraak ongeveer een week na je fotoshoot.

De prijs voor de fotosessie bedraagt €295,00.

Zie voorbeeld foto's

“In the end, we can only regret the pictures we did not take.”

Jouw momenten

Breng jouw herinneringen tot leven en geef je interieur een persoonlijke touch met jouw prachtige foto’s als kunstwerken. Ontdek de mogelijkheden van canvas in blokkader, dibond en foto’s op hout, en creëer een thuis dat spreekt over jouw unieke verhaal. Ontdek de magie van hoogwaardige foto’s op canvas, dibond en hout – een perfecte manier om je huis te verfraaien en herinneringen te koesteren.

Fotografie Christa Nerinckx streeft naar perfectie in elke afdruk. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap zorgt ervoor dat jouw foto’s op hun best worden gepresenteerd.

Eerste
stap
Plan je kennismakingsgesprek

bij voorkeur in de studio - indien grote afstand kan ook telefonisch)

Tweede
stap
Boek je fotoshoot

en betaal je fotosessie

Derde
stap
Geniet van je fotoshoot

Samen met je gezin

Vierde
stap
Selecteer jouw favoriete beelden

en betaal je gekozen pakket.

Vijfde
stap
Ontvang jouw beelden

digitaal na de professionele afwerking

Zesde
stap
Haal je prachtig album

en digitale beelden op USB af.

Before - After Effect

Testimonials

CHRISTA NERINCKX

Boek een sessie

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookiebeleid